Loading...

Varför Predire

Predire är ett litet testinstitut med mycket erfarenhet. Vi har ansvarstagande personal, är flexibla, kostnadseffektiva och innovativa. I våra testcenter har vi ett stort utbud av tester, simuleringar, provningar och analyser. Vi kan ta snabba beslut om det krävs någon investering för att möjliggöra någon provning.

We test to stretch the limits.

Om oss

Predire Testcenter AB är ett oberoende testinstitut som riktar sig mot affärssegment som exempelvis fordon, flyg, energi, elektronik och medicinsk industri. Testcentret grundades 1995 och 2002 öppnade Predire sitt första internationellt baserade laboratorium i Tyskland. Tre år senare flyttade de den svenska verksamheten från Svängsta till Sölvesborg där de än i dag har sitt huvudkontor och testcenter. Under årens gång har de även öppnat nya testcenter i kinesiska Shanghai och svenska Göteborg och Olofström. I dag är Predire ett ackrediterat testcenter i såväl Sölvesborg som Tyskland.

Predire – we test to stretch the limits.

Kontakta oss idag

QUALITY GUARANTEE

Grunden för ett fungerande samhälle är att man kan känna tillit. Swedacs uppdrag är att trygga den tilliten genom att säkerställa att kvalitetskrav och normer omsätts i verklighet. Därmed främjas också handel och konkurrenskraft.